Euroleague

Πουαριέ στο sport-fm.gr: «Ο Ολυμπιακός ίσως θέλει να πάρει εκδίκηση, έχει μεγάλους παίκτες στη ρακέτα»

Ο Βενσάν Πουαριέ μίλησε στο sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη για τον μεγάλο ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την τεράστια ποιότητα των «ερυθρόλευκων» στη ρακέτα.

O Ολυμπιακός είναι έτοιμος να ξεκινήσει την προσπάθειά του στο Final Four του Βερολίνου, έχοντας μπροστά του τον μεγάλο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/05, 22:00).

Ο εκ των απεσταλμένων του sport-fm.gr, Χρήστος Ρομπόλης, συνομίλησε με τον σέντερ της «βασίλισσας», Βενσάν Πουαριέ, ο οποίος αναφέρθηκε στο match-up με τους «ερυθρόλευκους», στον περσινό τελικό της Ευρωλίγκας, αλλά και στην εξαιρετική ποιότητα του Ολυμπιακού στη θέση «5».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Όλοι μιλούν για την κατάρα του πρώτου στην κανονική περίοδο, που δεν έχει καταφέρει να κατακτήσει ποτέ ως τώρα το τρόπαιο στο τέλος της σεζόν. Ποια είναι η άποψή σου;

«Πέρσι κανένας δεν είχε επιστρέψει από το 0-2, αλλά το κάναμε. Η Ρεάλ είναι ομάδα που μπορεί να σπάσει την κατάρα. Μακάρι να τα καταφέρουμε. Θα το προσπαθήσουμε».

Υπάρχουν ομοιότητες ή διαφορές μεταξύ του περσινού τελικού και του φετινού αγώνα;

«Κάθε παιχνίδι είναι σαν τελικός. Ο Ολυμπιακός ίσως λίγο να θέλει να πάρει εκδίκηση για ό,τι έγινε πέρσι, άρα θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για μια μεγάλη μάχη. Θα δούμε…».

-Περιμένουμε μεγάλες μάχες στη θέση πέντε. Εσύ απέναντι στον συμπατριώτη και φίλο σου, τον Φαλ, ο Ταβάρες, ο Μιλουτίνοφ, ο Ράιτ… Είναι σημαντικό να κερδίσεις αυτή τη μάχη της ρακέτας;

«Σίγουρα θα γίνει μεγάλη μάχη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλους παίκτες στη ρακέτα. Τα ριμπάουντ θα είναι ένα από τα κλειδιά του αγώνα. Είναι στο χέρι μας να παρουσιαστούμε καλύτεροι και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Θα δούμε».

-Μια τελευταία ερώτηση. Ποια είναι η μεγαλύτερη αρετή του Ολυμπιακού ως ομάδα;

«Πιστεύω πως παίζουν σπουδαία ως σύνολο. Έχουν εξαιρετική νοοτροπία, ξέρουν να ελέγχουν το παιχνίδι, παίζουν γρήγορα, έχουν μέγεθος… Θα είναι μεγάλη πρόκληση για μας, αλλά είμαστε έτοιμοι».

@sporfm946 Ο Βενσάν Πουαριέ μίλησε στο sport-fm.gr και τον Χρήστο Ρομπόλη για τον μεγάλο ημιτελικό μεταξύ Ολυμπιακού και Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και την τεράστια ποιότητα των «ερυθρόλευκων» στη ρακέτα. #realmadrid #euroleague #sporfm #fyp #foryou #foryoupage ? original sound - sporfm946

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x