Euroleague

«Πρέπει να μπαίνουμε μαχητικά από το πρώτο δευτερόλεπτο»

Σε ακόμα ένα ματς το κακό ξεκίνημα κόστισε στον Παναθηναϊκό στο ματς με την Λαμποράλ Κούτσα και σε αυτό το στοιχείο στάθηκε ο Γιώργος Βόβορας.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε άσχημα σε ακόμα ένα ματς και αυτή τη φορά είχε ως αποτέλεσμα την ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα. Ο Γιώργος Βόβορας εξήγησε πως αυτό πρέπει να δουλευτεί και πως οφείλεται κυρίως στο μυαλό των παικτών των «πράσινων».

«Είχαμε πει να παίξουμε επιθετική άμυνα. Στα πρώτα 15 λεπτά όμως δεν είχαμε συγκέντρωση, δεν παίξαμε άμυνα στην μπάλα και στα ροτέισον. Από το 15 και έπειτα αλλάξαμε την αντιμετώπιση και από εκεί ελέγξαμε το ρυθμό. Κερδίσαμε στα 3 από τα 4 δεκάλεπτα. Η κούραση βασικών παικτών όμως στο τέλος έφερε το ματς στο σουτ και δεν καταφέραμε να το βάλουμε.

Μετά τα 15 γίναμε πιο επιθετικοί. Κλείσαμε διαδρόμους, παίξαμε άμυνα στην μπάλα, αν είχαμε πιο καθαρό μυαλό θα μπορούσαμε να έχουμε φτάσει στη νίκη ίσως και πιο νωρίς και όχι να πάμε το ματς στο σουτ.

Πρέπει να δούμε γιατί ξεκινάμε άσχημα. Πρέπει από το πρώτο δευτερόλεπτο να μπαίνουμε μαχητικά. Αυτό είναι που πρέπει να δουλέψουμε που πιστεύω πως είναι θέμα μυαλού»,
είπε ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη στον πάγκου του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε για τον Στεφάν Λάσμε:

«Ο Στεφάν παίζει πολύ με τα πόδια,. Ήθελε να βοηθήσει την ομάδα. Προσπάθησε πολύ και τα 7 λεπτά που μας έδωσε ήταν πολύτιμα. Ευελπιστούμε να είναι έτοιμος έστω στο επόμενο ματς της Ευρωλίγκας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x