Euroleague

Πρίντεζης: «Δώσαμε και την ψυχή μας»

Κατάθεση ψυχής και απόλυτη προσήλωση στο πλάνο, ήταν τα στοιχεία που έδωσαν στον Ολυμπιακό την εμφατική νίκη επί της ΤΣΣΚΑ όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά τον ημιτελικό.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε άμυνα που… τρόμαζε κατά διαστήματα. Ήταν απόλυτα συγκεντρωμένος στο πλάνο του και πήρε μία ευρεία νίκη επί της ΤΣΣΚΑ.

Σε αυτό στάθηκε ο Γιώργος Πρίντεζης μετά το τέλος του ημιτελικού. Ο διεθνής φόργουορντ προσπάθησε όμως να κρατήσει χαμηλούς τόνους εν όψει του τελικού της Κυριακής.

«Η αλήθεια είναι πως στην επίθεση δεν ήμασταν τόσο καλοί, όμως στην άμυνα τα πήγαμε καλύτερα. Είχαμε συγκέντρωση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κάτι που είχαμε προγραμματίσει πριν το παιχνίδι», είπε αρχικά ο Πρίντεζης και πρόσθεσε:

«Καμιά φορά όταν λέμε κατάθεση ψυχής δεν είναι αυτό ακριβώς που νομίζει ο κόσμος, έχει να κάνει κυρίως με το το πλάνο μας και πόσο το ακολουθάς. Εμείς απόψε δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό. Παλεύαμε όλοι το ίδιο και δώσαμε και την ψυχή μας».

Όσο για το παιχνίδι της Κυριακής, πρόσθεσε: «Δεν νομίζω πως έχουμε πολύ χρόνο για πανηγύρια. Χρειάζεται ακόμα πολύ δουλειά από όλους μας. Σίγουρα απόψε πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο. Πρέπει όμως να πατάμε στο έδαφος. Αν είμαστε όπως και σήμερα την Κυριακή, τότε έχουμε πιθανότητες να το πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x