Euroleague

Πρίφτης: «Αυτά πρέπει να προσέξουμε με Ρεάλ - Να είμαστε πιο συνεπείς στα ριμπάουντ»

Τα στοιχεία τα οποία πρέπει να παρουσιάσει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ σε επίθεση και άμυνα ανέφερε ο Δημήτρης Πρίφτης ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής.

Ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στους τομείς του παιχνιδιού, τους οποίους πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης (15/10, 22:00), ώστε να διεκδικήσει κάτι καλό.

Ο 53χρονος τεχνικός στάθηκε και στον παράγοντα ριμπάουντ, καθώς του κόστισε ακριβά κόντρα στην Μπασκόνια και ιδιαιτέρως στην κρίσιμη φάση λίγο πριν το φινάλε.

«Γνωρίζουμε καλά τη δυναμικότητα του αντιπάλου. Είναι μια πολύ καλή ομάδα με σπουδαίο ρόστερ. Υπάρχουν σημεία στα οποία πρέπει να επικεντρωθούμε και το κυριότερο είναι το γρήγορο transition παιχνίδι που διακρίνει τη Ρεάλ. Θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι στα πρώτα οκτώ δευτερόλεπτα της κάθε επιθετικής τους κατοχής. Ταυτόχρονα είναι σημαντικό να μην τους δώσουμε εύκολους πόντους σε πρώτο χρόνο έπειτα από δικά μας λάθη στην πάσα και στην ντρίμπλα. Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο είμαστε καλοί καθώς δεν κάνουμε πολλά λάθη ως ομάδα, ωστόσο θα πρέπει να το διατηρήσουμε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Φυσικά, θα πρέπει επίσης να είμαστε πιο συνεπείς στον τομέα των ριμπάουντ που ήταν και ένα από τα προβλήματα που είχαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι. Τέλος, αναμφίβολα, ο τρόπος με τον οποίο θα εκτελέσουμε στην επίθεση, το να βρούμε ελεύθερα σουτ και να έχουμε καλό μακρινό σουτ θα παίξει σημαντικό ρόλο. Είναι δύσκολο να διεκδικήσεις τέτοια παιχνίδια εκτός έδρας χωρίς καλό μακρινό σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x