Euroleague

Πρίφτης: «Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, έχουμε προβλήματα που δεν τα ξέρει ο κόσμος»

Στην καλή αγωνιστική εικόνα του Παναθηναϊκού και στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα και δεν γνωρίζει ο κόσμος, στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης σε δηλώσεις του στη Συνέντευξη Τύπου.

Ευχαριστημένος με την καλή εμφάνιση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Μπασκόνια εμφανίστηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Βάσκους, ενώ αναφέρθηκε τόσο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «πράσινοι», όσο και στον Λούκα Γιόβιτς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

«Πρώτα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες σε μία δύσκολη βδομάδα και σε μία δύσκολη κατάσταση, με την ομάδα να αντιμετωπίζει προβλήματα. Είχαμε κάποιους παίκτες που είχαν προβλήματα και αγωνίστηκαν σήμερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να παίξουμε όπως σήμερα, αλλά και με την Εφές».

Για τα προβλήματα:
«Αυτοί οι δύο παίκτες έχουν μεγάλη επίδραση στο παιχνίδι μας και το ρόστερ μίκρυνε με την αποχώρηση του Πέρι. Έχουμε προβλήματα που ο κόσμος δεν τα ξέρε. Ο Παπαπέτρου σήμερα κακώς αγωνίστηκε γιατί χθες πήγε στο νοσοκομείο και έπαιξε σήμερα. Μπορεί να χρειαστεί να κάνει επέμβαση, κάτι που είναι σίγουρο θα έλεγα καλύτερα. Την βδομάδα που έλειπε αν θυμάστε είχε πρόβλημα με τη ιγμορίτιδα και είχε χάσει τον ρυθμό. Και ο Σαντ Ρος είχε πρόβλημα αυτή την βδομάδα, ήταν στα όρια της θλάσης και ο Νέντοβιτς έχει πρόβλημα στη μέση. Αλλά κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε».

Για τον Γιόβιτς:
«Είναι έμπειρος παίκτης, αλλά δεν είναι σε καλή φυσική κατάσταση. Θέλει διαχείριση και είναι κάτι που πρέπει να κάνουνε από κοινού, ώστε να μην έχουμε θέματα στη συνέχεια και τον χάσουμε. Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ήθελα να φύγει ο Πέρι τώρα, Θα μας βοηθούσε 1-2 μήνες στο ρόστερ. Τα έφεραν έτσι όμως οι συγκυρίες ώστε να είναι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές. Ο Μποχωρίδης σήμερα ήταν καλός στη δημιουργία. Ο Καββαδάς δίνει ανάσες, τώρα που λείπει και ο Παπαγιάννης, όπως και με τη Εφές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x