Euroleague

Πρίφτης: «Ιδανικό να πάμε στο 3-4 στο τέλος της εβδομάδας»

Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να κάνει το 2/2 στη «διαβολοβδομάδα» απέναντι σε Αναντολού Εφές και Άλμπα Βερολίνου, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

Μεγαλύτερη συνέπεια είναι το ζητούμενο για τον Παναθηναϊκό, σύμφωνα με όσα είπε ο Δημήτρης Πρίφτης, ενόψει του ματς με την Αναντολού Εφές (27/10, 21:00).

Ο έμπειρος κόουτς τόνισε πως οι «πράσινοι» θα πρέπει να εστιάσουν στον εαυτό τους και όχι στο πώς θα εμφανιστούν οι πρωταθλητές Ευρώπης, ενώ ανέφερε επίσης ότι θα χρειαστεί λίγο χρόνο ακόμη ο Γιόγκι Φέρελ.

«Ιδανικό είναι να πάει η ομάδα στο 3-4 μετά το τέλος της διαβολοβδομάδας και θα προσπαθήσουμε για αυτό. Χρειάζεται μια διαδικασία, πρέπει να παίξουμε καλύτερα, σωστότερα, με μεγαλύτερη συνέπεια και ενέργεια και αν ακολουθήσουμε τη διαδικασία, θα ανεβάσουμε τις πιθανότητες μας», δήλωσε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

Για το τι θα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκό για να μην βρίσκεται πίσω στο σκορ και να κυνηγά: «Το έχουμε πει πολλές φορές. Να μην είμαστε σε μια αντιφατική συμπεριφορά. Είναι ένα σύμπτωμα που το έχουν όλες οι νέες ομάδες. Θέλει χρόνο και θα πρέπει να παλέψουμε με τον εαυτό μας και να μην τα επαναλαμβάνουμε. Η πρώτη μάχη δεν είναι με τον αντίπαλο, αλλά με τον εαυτό μας».

Για το αν είναι ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το κακό ξεκίνημα και τις απουσίες της Εφές: «Δεν ξέρω με πόσους θα έρθει. Είναι μια τόσο ταλαντούχα ομάδα που όποιοι και να έρθουν, υπάρχουν οι 9-10 παίκτες που μπορούν να αγωνιστούν και να είναι σε υψηλή ποιότητα. Και εμείς έχουμε να διαχειριστούμε κάποια θέματα τραυματισμών όπως είναι αυτό του Παπαπέτρου που αποκόμισε μετά το Περιστέρι. Έχει και ένα θέμα ο Γουάιτ. Να εστιάσουμε στον εαυτό μας και όχι στο πως θα εμφανιστεί η Εφές».

Για τον Γιόγκι Φέρελ: «Πρέπει να μάθει τους συμπαίκτες του, δεν είναι εύκολο για αυτόν. Πρέπει να καταλάβει το περιβάλλον, την Ευρώπη. Παίζει σε μια νευραλγική θέση. Χρειάζεται κι αυτός τον χρόνο του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x