Euroleague

Προάγγελος παραμονής του Γιασικεβίτσιους στην Ζαλγκίρις

Την πεποίθησή πως ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα μείνει και τη νέα σεζόν, δίνοντας μάλιστα και λεπτομέρειες εξέφρασε ο γενικός διευθυντής της Ζαλγκίρις, Παούλιος Μοτεγιούνας.

Η Ζαλγκίρις Κάουνας «έσπασε» χθες την έδρα της Φενέρμπαχτσε για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και ζει στους ρυθμούς της επόμενης εβδομάδας για τα ματς στη Λιθουανία, όμως το μόνιμο… άγχος των οπαδών της παραμένει το πόσο θα μείνει στην τεχνική ηγεσία ο πολυαγαπημένος τους, Σαρούνας Γιασικεβείτσιους.

Ο γενικός διευθυντής της ομάδας, Παούλιους Μοτιεγιούνας παραχώρησε συνέντευξη στον γνωστό λιθουανό δημοσιογράφο Ντονάτας Ουρμπόνος, στην οποία έδωσε εξαιρετικά ενδιαφέρουσες πληροφορίες. Αναφορικά με τον προπονητή της Ζαλγκίρις, είπε πως «χτίζει» ήδη το ρόστερ της νέας σεζόν με αύξηση του μπάτζετ που θα ανέρχεται από τα 8 στα 11 εκατομμύρια ευρώ, θέλοντας να αφήσει να εννοηθεί πως ο «Σάρας» δεν θα αποχωρήσει.

Μίλησε μάλιστα και για τον Αμερικανό σέντερ, Μπράντον Ντέιβις, ο οποίος όπως υποστήριξε έχει συμβόλαιο, όμως υπάρχει σε αυτό ρήτρα αποδέσμευσης, κάτι που δυσκολεύει πολύ την παραμονή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x