Euroleague

Πρόεδρος Ερυθρού Αστέρα: «Ο Ράντονιτς έκανε λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό»

Για την επιλογή του Ντέγιαν Ράντονιτς να πάει στον Παναθηναϊκό και τη φετινή πορεία του Ερυθρού Αστέρα, μίλησε ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ως λανθασμένη χαρακτήρισε την απόφαση του Ντέγιαν Ράντονιτς να αφήσει τον Ερυθρό Αστέρα και να πάει στον Παναθηναϊκό, ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, Νεμπόισα Τσόβιτς.

Ο 64χρονος διοικητικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων» της Σερβίας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πορεία του Ερυθρού Αστέρα την περσινή και τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αλλά και στην πρόκριση της Παρτιζάν στα play offs της Euroleague.

«Είπαμε ότι θα προσπαθήσουμε να μπούμε στο Top-8. Πέρσι πήραμε τρεις τίτλους (Αδριατική Λίγκα, πρωτάθλημα και Κύπελλο Σερβίας) και καταλήξαμε να χρωστάμε πέντε μισθούς σε παίκτες και προπονητές στο τέλος της χρονιάς. Έπρεπε να πληρώσουμε κάποιες από τις υποχρεώσεις μας.
Δημιουργήσαμε μία ομάδα, αλλά μέσα στη σεζόν αλλάξαμε προπονητή και παίκτες, φέραμε τον Βιλντόζα και τον Καμπάτσο. Αν είχαμε τα χρήματα ίσως να έμεναν οι Νίκολα Κάλινιτς, Ντέγιαν Νταβιντόβατς, Όστιν Χόλινς, Νέιτ Ουόλτερς, ίσως και ο Ντέγιαν Ράντονιτς, ο οποίος προφανώς έκανε λάθος που πήγε στον Παναθηναϊκό
» είπε αρχικά ο Νεμπόισα Τσόβιτς και συνέχισε για τη συνύπαρξη των «ερυθρόλευκων» με την Παρτιζάν.

«Συγχαίρω την Παρτίζαν για την επιτυχία της πρόκρισης στα πλέι οφ της Euroleague. Πέρασα 9 χρόνια στην Παρτίζαν, κάτι που πολλοί δεν ξέρουν. Αν δεν κινηθούμε έξυπνα και ομαδικά θα έχουμε χειρότερες συνθήκες. Πάντα επιμένουμε ότι το Βελιγράδι πρέπει να έχει δύο εκπροσώπους στην EuroLeague. Θα είναι έτσι του χρόνου; Θα δούμε. Δεν αρκεί να είσαι πρώτος στην Αδριατική Λίγκα» ήταν τα λόγια του προέδρου του Ερυθρού Αστέρα.

Επιμέλεια: Χρήστος Λόης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x