Euroleague

Προπονήθηκε ο Αγραβάνης, μόνο με… θαύμα ο Τίμα στο ντέρμπι

Επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού ο Δημήτρης Αγραβάνης. Απίθανο να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ο Γιάνις Τίμα.

Ένα καλό νέο στον Ολυμπιακό και ένα αρνητικό προέκυψε την Τετάρτη.

Ο Δημήτρης Αγραβάνης, ο οποίος μπήκε στα… πιτς στα μέσα Δεκεμβρίου (λίγο μετά την πολύμηνη απουσίας του) λόγω τενοντίτιδας (όχι στο χειρουργημένο γόνατο), επέστρεψε στις προπονήσεις και σιγά-σιγά θα έχει ο Ντέιβιντ Μπλατ μια επιπλέον επιλογή για τη front line. Οι πιθανότητες για να αγωνιστεί στο ντέρμπι της Παρασκευής (04/01, 21:00) με τον Παναθηναϊκό είναι ελάχιστες.

Αντιθέτως, δεν ακολούθησε το πρόγραμμα ο Γιάνις Τίμα (κάκωση συνδέσμων στο μέσο και παράμεσο του αριστερού του χεριού) ούτε σήμερα (02/01) και πλέον δεν προλαβαίνει την προσεχή «μάχη» ούτε με… θαύμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x