Euroleague

Πρώτη εντός έδρας ήττα της Φενέρ μετά τον Ολυμπιακό!

Την πρώτη της εντός έδρας ήττα μετά τον Ιανουάριο του 2015 υπέστη η Φενέρ, με την Ούνιξ να της διαλύει ένα απίστευτο σερί! Ο προηγούμενος θύτης ήταν ο Ολυμπιακός και ο... Σπανούλης.

Ιστορική είναι η σημερινή ήττα της Φενέρ για την 5η αγωνιστική της Euroleague και όχι τόσο γιατί είναι η πρώτη της στη φετινή διοργάνωση, όσο γιατί η Ούνιξ της έσπασε ένα εντυπωσιακό σερί που... έτρεχε περίπου δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχασε για πρώτη φορά εντός έδρας σε επίπεδο Euroleague από τις 16 Ιανουαρίου του 2015, με θύτη τότε τον Ολυμπιακού του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης (74-68) των «ερυθρολεύκων» ήταν ο Βασίλης Σπανούλης με 16 πόντους και κρίσιμα εύστοχα σουτ στο τέλος, αλλά και ο Ματ Λοτζέσκι που μέτρησε 18 πόντους.

Στη διάρκεια της περσινής διοργάνωσης, η Φενέρ δεν είχε ηττηθεί στο «Ulker Sports Arena», αλλά ήρθε φέτος η Ούνιξ, ρίχνοντας «βόμβα» στην 5η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x