Euroleague

Ράντονιτς: «Δεν παίζει αύριο ο Γκριγκόνις - Επικίνδυνη ειδικά τώρα η Αρμάνι»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Ντέγιαν Ράντονιτς για την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι.

Απών θα είναι και από το αυριανό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι ο Γκριγκόνιτς όπως έκανε γνωστό ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις ενόψει του ματς. Ο τεχνικός του τριφυλλιού επεσήμανε ότι είναι μια δύσκολη ομάδα ειδικά αυτή την στιγμή που έχει επτά ήττες.

«Έχουμε το πλάνο μας για το επόμενο παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο και μέσα από τη προπόνηση θα κάνουμε ότι είναι απαραίτητο για το ματς της Πέμπτης. Πρόκειται για μια πολύ καλή ομάδα με εξαιρετικό προπονητή και πολλούς έμπειρους παίκτες. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είναι πολύ επικίνδυνη, ειδικά τη δεδομένη χρονική στιγμή που προέρχεται από επτά ήττες. Είδα ότι αντέδρασαν στο προηγούμενο ματς του ιταλικού πρωταθλήματος απέναντι στην Σάσαρι. Και ήταν εκπληκτικό το γεγονός ότι έτρεξαν σερί 32-0. Έπαιξαν με πολλή ενέργεια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι' αυτό. Είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας γιατί στη συνέχεια θα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα», ανέφερε ο Σέρβος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Έχουμε και κάποια προβλήματα για τα οποία θα δούμε αύριο, ενώ ο Γκριγκόνις δεν θα παίξει»

Σχετικά με την κατάσταση της ομάδας του υποστήριξε…

«Παίξαμε καλά στα τελευταία παιχνίδια. Έχουμε κάνει κάποια καλά πράγματα και στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά πάντα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το επόμενο ματς», και σχολίασε για τα ματς που έχει χάσει ο Παναθηναϊκός στην τελευταία επίθεση.

«Κάποια τα κερδίσαμε, κάποια τα χάσαμε όπως το τελευταίο με τον Ολυμπιακό. Είχαμε την ευκαιρία μας το τελευταίο σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x