Euroleague

Ράντονιτς: «Παίζει εξαιρετικό μπάσκετ ο Ολυμπιακός»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Ολυμπιακό ο προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Πολύ δύσκολη αποστολή περιμένει τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ απέναντι στον Ολυμπιακό (27/1, 21:00), σύμφωνα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως οι Πειραιώτες παίζουν εξαιρετικό μπάσκετ, ενώ ανέφερε πως η ομάδα του αυτή την στιγμή δεν είναι και στην καλύτερη κατάστασή της.

«Το πρόγραμμα είναι αυτό που είναι. Μετά από δύο ματς που είχαμε σε Γαλλία και Σλοβενία σήμερα είμαστε στην Αθήνα και προσπαθούμε να δουλέψουμε στην αποκατάσταση. Δεν παίξαμε καλά κόντρα στη Βιλερμπάν, όπου κάναμε πολλά λάθη και είναι κάτι που δεν μας χαρακτηρίζει. Τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν έχουμε πολλή ενέργεια και δεν είμαστε στο επίπεδο που θέλουμε να είμαστε», δήλωσε αρχικά ο Ντέγιαν Ράντονιτς και πρόσθεσε:

«Για να γίνεις καλύτερος χρειάζεσαι περισσότερη προπόνηση, χρόνο και παιχνίδια. Το πρόγραμμα όμως είναι τέτοιο που δεν μας το επιτρέπει αυτό και θα δούμε πόσο θα μας πάρει για να επιστρέψουμε στο επίπεδο που θέλουμε. Για να είμαστε ακριβείς, απέχουμε αρκετά από το επίπεδο που θέλουμε να είμαστε».

Αναφορικά με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό: «Μόνο στον… υπερθετικό βαθμό μπορούμε να μιλήσουμε για τον Ολυμπιακό. Είναι μία σπουδαία ομάδα, που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ και μπορεί να πάει ακόμη και στο Final Four της Ευρωλίγκας. Όμως, εμείς θα πρέπει να σκεφτούμε τους εαυτούς μας, ώστε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες το συντομότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x