Euroleague

Ράντονιτς: «Πρέπει να είμαστε σοβαροί σε όλους τους αγώνες - Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς σε δηλώσεις του υπογράμμισε πως ο Παναθηναϊκός πρέπει να παρουσιάζει σοβαρός σε όλους τους αγώνες της Ευρωλίγκας και παράλληλα ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξη.

Στο ιδανικό ξεκίνημα απέναντι στη Βιλερμπάν και στην σοβαρότητα που πρέπει να δείξει στη συνέχεια, αναφέρθηκε ο Ντέγιαν Ράντονιτς στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στη γαλλική ομάδα.

«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Παίξαμε καλά και στις δύο πλευρές του παρκέ. Από το ξεκίνημα ήταν πολύ σημαντικό. Για 30 λεπτά βγάλαμε ενέργεια και στις δύο πλευρές. Στο τελευταίο δεκάλεπτο κάναμε 6 λάθη κάτι που δεν είναι σοβαρό και δεν επιτρέπεται. Πρέπει να είμαστε σοβαροί για 40 λεπτά στην Euroleague. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο για την στήριξη. Θα πρέπει να είμαστε σοβαροί».

«Έχουμε παίξει 10 παιχνίδια. Σε κάποια παιχνίδια παίζουμε με αυτόν τον τρόπο, αλλά και με άλλους τρόπους. Αμυντικά έκανε αρκετά καλά πράγματα κατά τη γνώμη μου. Έχουμε το πλάνο μας και για εμάς είναι σημαντικό να το ακολουθήσουμε και εκείνος το ακολούθησε. Στη συνέχεια στην τρίτη περίοδο ήταν καλύτερος. Είναι δύσκολο μετά από τραυματισμό να είσαι σε θέση να παίξεις. Εκείνος έχασε ένα κομμάτι και δεν ήταν έτοιμος να προπονηθεί και να παίξει».

Στην συνέχεια μίλησε για το καλό ξεκίνημα κόντρα στη Βιλερμπάν και για τη βελτίωση που πρέπει να επέλθει στα εκτός έδρας παιχνίδια.

«Έχουμε κερδίσει το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα εκτός έδρας. Έχουμε παίξει κάποια άσχημα παιχνίδια εκτός έδρας. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι όσο μπορούμε για να παίξουμε διαφορετικά στα επόμενα εκτός έδρας παιχνίδια. Είχα μιλήσει στην αρχή της σεζόν και είχαμε πει ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Αυτό θα περιμένουμε να δούμε στην πορεία».

Τέλος, σχολίασε την συμμετοχή των νεαρών παικτών αλλά και αν θέλει να χρησιμοποιήσει τον Πονίτκα σε ρόλο Κάλινιτς πέρσι στον Ερυθρό Αστέρα.

««Είχα μιλήσει στην αρχή της σεζόν και είχαμε πει ότι στόχος είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια. Αυτό θα περιμένουμε να δούμε στην πορεία. Μου ζητάτε να τους συγκρίνω. Σαφώς θα μπορούσα να τους χρησιμοποιήσω με τον ίδιο τρόπο. Ο Πονίτκα μπορεί να μας δώσει κάποια πράγματα», ήταν τα λόγια του Μαυροβούνιου τεχνικού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x