Euroleague

Ράντονιτς: «Χάσαμε τον ρυθμό μας στη δεύτερη περίοδο»

Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για τα λάθη που έκανε ο Παναθηναϊκός στη δεύτερη περίοδο, ενώ μίλησε και για τους νέους παίκτες.

Για την κακή δεύτερη περίοδο του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα από την Μπασκόνια, στην οποία έκανε πολλά λάθη και έχασε τον ρυθμό του, στάθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Εγκίν Αταμάν. Παράλληλα, ο Τούρκος τεχνικός μίλησε και για τους νέους παίκτες και για το πως θα ενταχθούν στην ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στην Μπασκόνια για τη νίκη. Μπήκαμε καλά στο παιχνίδι αλλά στη δεύτερη περίοδο κάναμε πολλά λάθη και στις δύο πλευρές του παρκέ και χάσαμε τον ρυθμό. Στο ημίχρονο η Μπασκόνια είχε μεγάλο προβάδισμα. Χάσαμε μόνο ένα δεκάλεπτο. Στο δεύτερο ημίχρονο βάλαμε ενέργεια στο παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη αλλά δεν ήταν αρκετό. Και στο τέλος η Μπασκόνια έφτασε στη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Σήμερα παίξαμε με μικρό ροτέισον και θα έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες τους 2 παίκτες και να δούμε μετά και την κατάσταση των Μαντζούκα, Πονίτκα και Μποχωρίδη. Είναι σημαντικό σε αυτό το κομμάτι να δούμε πως θα βάλουμε τους νέους παίκτες στην ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x