Euroleague

Ράιτ: «Σε πολύ καλή κατάσταση ο Μιλουτίνοφ - Ο Ερυθρός Αστέρας θα τα δώσει όλα απέναντί μας»

Για τον Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά και για τις «παγίδες» που κρύβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, μίλησε ο Μόουζες Ράιτ κατά την αναχώρηση των «ερυθρόλευκων» για το Βελιγράδι.

Το βράδυ της Πέμπτης (04/04, 20:00), ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην «Stark Arena» από τον Ερυθρό Αστέρα για την 33η και προτελευταία αγωνιστική της Ευρωλίγκας με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τον διατηρήσει ζωντανό σε τροχιά τετράδας και πλεονεκτήματος έδρας.

Κατά την αναχώρηση της «ερυθρόλευκης» αποστολής με προορισμό το Βελιγράδι, ο Μόουζες Ράιτ, μίλησε τόσο για την κατάσταση του Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και για τις «παγίδες» που κρύβει το αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μόουζες Ράιτ:

Για τον αγώνα στη Σερβία: «Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει με ένταση στην άμυνα και την επίθεση. Είναι καλοί εκτελεστικά επιθετικά και παίζουν επιθετική άμυνα. Εγώ ξέρω πως όποιος βρίσκεται στη γωνία, τα δίνει όλα. Παρότι δεν είναι σε θέση για τα Play off, θα παίξουν όσο καλύτερα γίνεται».

Για τον Νίκολα ΜΙλουτίνοφ: «Έδειξε πολύ καλά, επέστρεψε στις προπονήσεις σε καλή κατάσταση και νομίζω ότι θα γυρίσει στη δράση έτοιμος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x