Euroleague

Αρχοντική Ρεάλ Μαδρίτης, «καθάρισε» την Άλμπα Βερολίνου!

Η Ρεάλ Μαδρίτης υπέταξε την Άλμπα Βερολίνου με 90-72 για την 8η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, προσφέροντας θέαμα από τη δεύτερη περίοδο και έπειτα.

Περιθώρια δεν άφησε η Ρεάλ Μαδρίτης στην Άλμπα Βερολίνου, καθώς επικράτησε στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας 90-72 στην Ισπανία.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Βενσάν Πουαριέ με 19 πόντους, 7 ριμπάουντ και 3 τάπες. Ακολούθησε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ με 13 πόντους και 9 τελικές πάσες. Ο Τζάναν Μούσα μέτρησε 10 πόντους και 5 ασίστ.

Στην αντίπερα όχθη, διασώθηκε ο Γκαμπριέλε Προσίντα με 13 πόντους. Ο Γιαχάνες Τίμαν σημείωσε 10 πόντους και 2 ριμπάουντ. Σε ρηχά νερά έμεινε ο Ταμίρ Μπλατ με 6 πόντους και 3 ασίστ.

Στην επανέναρξη οι γηπεδούχοι δεν χαλάρωσαν, επέμειναν παρότι η Άλμπα είχε κουνήσει λευκή πετσέτα από ώρα και στο μυαλό της ο αγώνας ήταν τυπική διαδικασία. Σταθερά το +20 ήταν ο υπενθύμιση της «Βασίλισσας» στον ηλεκτρονικό πίνακα, ενώ θετικό για τη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν η επιστροφή του Νάιτζελ Γουίλιαμ-Γκος στα παρκέ για να ενισχύσει τη περιφέρεια της. Τελικώς, πήρε το ροζ φύλλο με 90-72 σε μία άνετη επικράτηση.

Το ματς

Στην πρώτη περίοδο η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν μεθοδική και απέκτησε νταμπλ-σκορ (16-8) με τρίποντο του Κορνελί και ο ίδιος στιγμές αργότερα ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο επίπεδο (20-8) με παρόμπιο τρόπο. Η Άλμπα έμοιαζε… πελαγωμένη από την αμυντική προσήλωση της «Βασίλισσας» μέχρι να επέμβει ο Γκαμπριέλε Προσίντα για να δώσει ώθηση στην ομάδα του.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο το σύνολο του Τσους Ματέο μπήκε με σκοπό να δώσει τέλος στη σεμνή τελετή και το τρίποντο του Μάριο Χεζόνια έλεγε πολλά. Σύντομα οι Ισπανοί απέκτησαν διαφορά (42-16) και δεν κοίταξαν πίσω.

Τα δεκάλεπτα: 26-20, 53-37, 70-52, 90-72

Η στατιστική του αγώνα εδώ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x