Euroleague

Ζήτησε «δρακόντεια» μέτρα ασφαλείας για Βελιγράδι η Ρεάλ Μαδρίτης

Η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε έκκληση στην Παρτίζαν για πολλά μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα στο Βελιγράδι, με τους Σέρβους να τα κάνουν αποδεκτά.

Πολύ τεταμένη είναι η κατάσταση μεταξύ Παρτίζαν και Ρεάλ Μαδρίτης, μετά τον άγριο καβγά μεταξύ των δύο ομάδων στο Game 2 για τα playoffs της Ευρωλίγκας επί Μαδριλένικου εδάφους.

Με τη σειρά να μεταφέρεται πλέον στο Βελιγράδι και την ένταση στο «κόκκινο», η Ρεάλ ζήτησε να παρθούν πολλά μέτρα ασφαλείας από πλευράς Παρτίζαν, έτσι ώστε να εγγυηθεί την ασφάλεια της αποστολής της. Όλα τα αιτήματα που έκαναν οι «μερέγχες» έγιναν αποδεκτά, με τους «ασπρόμαυρους» να φροντίζουν έτσι ώστε να γίνουν τα απαραίτητα για να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα.

Όπως αποκαλύπτει η ισραηλινή Walla κι ο Αράλε Βάισμπεργκ, η διοίκηση της Ρεάλ ζήτησε ένα λεωφορείο για να παραλάβει την αποστολή της από το αεροπλάνο μέχρι το ξενοδοχείο, ώστε να μην έρθει σε επαφή με Σέρβους στο αεροδρόμιο. Από εκεί και πέρα, οι Μαδριλένοι θέλουν έντονη αστυνομική προστασία στο ξενοδοχείο και στην προπόνησή τους, ενώ ζήτησαν και security γύρω από το ξενοδοχείο τους, στα αποδυτήρια της «Σταρκ Αρένα» και περιμετρικά του πάγκου τους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x