Euroleague

Η Ρεάλ συνέχισε την… κατάρα του νικητή των clasico στους ημιτελικούς!

Μετά το Παρίσι, το Λονδίνο, το Μιλάνο τώρα και στο Βελιγράδι, συνεχίστηκε η… κατάρα του τελικού της Ευρωλίγκας για τον νικητή των clasico!

Η αρνητική παράδοση των νικητών του clasico, στα ημιτελικά των Final Four της Ευρωλίγκας, συνεχίστηκε και στο Βελιγράδι.

Η Ρεάλ προσπέρασε αρχικά το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα, αλλά στον τελικό δεν τα κατάφερε, αφού ηττήθηκε 58-57 από την Αναντολού Εφές.

Συγκεκριμένα, στην ιστορία της Ευρωλίγκας έχουν γίνει τέσσερα clasico σε ημιτελικό και ο νικητής δεν κατάφερε να πάρει και το τρόπαιο στο τέλος!

Η αρχή, έγινε από την Μπαρτσελόνα το 1996 στο Παρίσι, όπου νίκησε τη Ρεάλ 76-66, αλλά στον τελικό γνώρισε την ήττα 67-66 από τον Παναθηναϊκό. Ακολούθησε, το Λονδίνο το 2013, όταν η «βασίλισσα» επικράτησε 74-67 των «μπλαουγκράνα», αλλά ηττήθηκε 100-88 από τον Ολυμπιακό.

Την επόμενη χρονιά, στο Μιλάνο το 2014, οι Μαδριλένοι είχε ξεπεράσει το εμπόδιο των «μπλαουγκράνα» στα ημιτελικά με το εντυπωσιακό 100-62, αλλά στον τελικό ηττήθηκαν στην παράταση με σκορ 98-86 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x