Euroleague

Ροντρίγκεθ: «Χαρούμενοι που νικήσαμε τον Παναθηναϊκό»

Ευτυχής τόσο για τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, αλλά και που βλέπει τη Ρεάλ Μαδρίτης να παίζει το... μπάσκετ της, δήλωσε ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Άκρως ικανοποιημένο άφησε τον Σέρχιο Ροντρίγκεθ τόσο η νίκη της Ρεάλ απέναντι στον Παναθηναϊκό, όσο και η εμφάνιση που δείχνει πως οι Μαδριλένοι αφήνουν πίσω τους την αγωνιστική κρίση.

«Είμαστε χαρούμενοι. Ξέραμε πως τα πιο σημαντικά παιχνίδια έρχονταν στη συνέχεια και ήμασταν προετοιμασμένοι ψυχολογικά. Παίζουμε καλή άμυνα και στην επίθεση πάμε όλο και καλύτερα. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε, για να πάρουμε την πρόκριση και το πλεονέκτημα έδρας για τα προημιτελικά. Όλοι οι αντίπαλοι θα είναι δύσκολοι στα πλέι οφ, αλλά οφείλουμε να πάρουμε το αβαντάζ που έχει αποδειχθεί το κλειδί τα προηγούμενα χρόνια για το Final-4. Μας αρέσει να παίζουμε γρήγορο επιθετικό μπάσκετ, αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται καλή άμυνα και ριμπάουντ. Δεν τα πηγαίναμε καλά μέχρι στιγμής, αλλά τώρα που μπαίνουμε στους… σημαντικούς μήνες της χρονιάς, τα πηγαίνουμε καλά και ανεβαίνουμε» τα λόγια του Ισπανού γκαρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x