Euroleague

Ρομπόλης: «Οι εξελίξεις σχετικά με τη συμπλοκή μεταξύ οπαδών Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στο Βερολίνο»

Τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τα επεισόδια που προκλήθηκαν μεταξύ οπαδών Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού στο Βερολίνο, μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Χρήστος Ρομπόλης.

Τα τελευταία νέα που αφορούν τα σοβαρότατα επεισόδια που προκλήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου (25/5) σε σταθμό μετρό του Βερολίνου από οπαδούς Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, μετέφερε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στην πόλη όπου διεξάγεται το Final 4 της Ευρωλίγκας, Χρήστος Ρομπόλης.

Αφού τόνισε ότι από τις συμπλοκές υπήρξαν 12 τραυματίες, με την υγεία του ενός από αυτούς να βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση, πρόσθεσε ότι οι δράστες χρησιμοποίησαν ρόπαλα, καδρόνια και ό,τι άλλο έβρισκαν μπροστά τους, σε έναν σταθμό του μετρό που είναι σχετικά απομακρυσμένος και παραμένει κλειστός μετά το πολύ άσχημο συμβάν, ενώ πρόσθεσε ότι υπάρχουν υποψίες για «ραντεβού».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι οι συμπλοκές διήρκησαν για μερικά λεπτά, μέχρι να επέμβει η αστυνομία, ενώ αναφέρθηκε και στις 89 συλλήψεις, τονίζοντας ότι υπήρχαν και κάποιοι που πρόλαβαν να διαφύγουν. Τέλος, αποκάλυψε και ότι πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού έχουν ταξιδέψει στη γερμανική πρωτεύουσα για τον αποψινό μεγάλο τελικό, χωρίς όμως να έχουν στα χέρια τους εισιτήρια.

Ακούστε το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x