Euroleague

Σατοράνσκι: «Καλό που νικήσαμε με τόσο μεγάλη διαφορά»

Νίκη με διπλό κέρδος ήταν για την Μπαρτσελόνα αυτή επί του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με τον Τόμας Σατοράνσκι, καθώς όπως είπε οι Καταλανοί κατάφεραν να πάρουν και μία καλή διαφορά.

Διπλά χαρούμενος ήταν ο Τόμας Σατοράνσκι μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα επί του Παναθηναϊκού, καθώς οι Καταλανοί κατάφεραν να την πάρουν με μία μεγάλη διαφορά, που σύμφωνα με τον Τσέχο γκαρντ θα παίξει ρόλο σε έναν τόσο ισορροπημένο όμιλο.

«Η άμυνα ήταν το κλειδί για εμάς. Ξεκινήσαμε πολύ καλή στην άμυνα και την κρατήσαμε σε υψηλό επίπεδο σε όλο το ματς. Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα δυνατό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά εμείς συνεχίσαμε την καλή άμυνα και αυτός μας έδωσε την δυνατότητα να φτάσουμε στη νίκη. Σταματήσαμε τα σκριν τους, που είναι το βασικό τους όπλο στην επίθεση. Αυτή η νίκη θα κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή μας. Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικό, ειδικά μετά και την ήττα από την Καρσίγιακα στην πρεμιέρα. Θα είναι ένα πολύ ισορροπημένο γκρουπ και ήταν πολύ σημαντικό που νικήσαμε τον Παναθηναϊκό με τόσο μεγάλη διαφορά. Είναι θετικό για τα επόμενα ματς», ήταν τα λόγια του Τόμας Σατοράνσκι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x