Euroleague

Σβεντ: «Αν παίζαμε 3-4 φορές ακόμα με τον Ολυμπιακό τo 2012 θα τον νικούσαμε σε όλες»

Ο Αλεξέι Σβεντ θυμήθηκε τον τελικό του Final Four της Ευρωλίγκα το 2012 και την κατάκτηση του τίτλου από τον Ολυμπιακό επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο Αλεξέι Σβεντ θυμήθηκε τον τελικό της Κωνσταντινούπολης το 2012 και την ιστορική κατάκτηση της Ευρωλίγκας από τον Ολυμπιακό κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Ο 32χρονος γκαρντ ήταν μέλος της τότε «ρώσικης αρκούδας», ολοκληρώνοντας μάλιστα εκείνο το παιχνίδι με 3 πόντους, 2 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, ερχόμενος φυσικά από τον πάγκο.

Με δηλώσεις του στο επίσημο site της Euroleague, ο έμπειρος άσος αναφέρθηκε σε εκείνο τον τελικό του Final Four, τόνισε πως αν ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Ολυμπιακός έπαιζαν 3-4 φορές αντιμέτωποι εκείνη τη σεζόν, οι Ρώσοι θα επικρατούσαν σε όλες τις περιπτώσεις.

«Είχαμε μια πολύ δυνατή ομάδα και πιστεύω πως αν παίζαμε 3-4 φορές ακόμα με τον Ολυμπιακό, θα τους νικούσαμε σε όλες. Αλλά είναι Final Four και εκεί έχεις μόνο ένα παιχνίδι», ανέφερε αρχικά ο 32χρονος γκαρντ, ενώ για το «πεταχτάρι» του Γιώργου Πρίντεζη που έκρινε τον τίτλο δήλωσε πως: «Ήταν ένα πραγματικά πολύ καλό σουτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x