Euroleague

Σε σεμινάριο προπονητικής Μπαρτζώκας, Ομπράντοβιτς, Πασκουάλ και Σάρας

Ομιλητές στο πρώτο σεμινάριο προπονητικής της Ένωσης τεχνικών της Ευρωλίγκας θα είναι οι Μπαρτζώκας, Ομπράντοβιτς, Πασκουάλ, Γιασικεβίτσιους, Λάσο και Μεσίνα.

Μαθήματα μπάσκετ από τους κορυφαίους στο πρώτο σεμινάριο προπονητικής, που θα γίνει από τις 4 μέχρι τις 7 Ιουλίου στην Μπανταλόνα, υπό την αιγίδα της Ένωσης των προπονητών της Ευρωλίγκας.

Έξι κόουτς, με τους πέντε να έχουν κατακτήσει ήδη στο βαρύτιμο τρόπαιο, θα είναι οι ομιλητές και συγκεκριμένα οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Τσάβι Πασκουάλ, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Πάμπλο Λάσο και Ετόρε Μεσίνα.

Ο Μεσίνα θα μιλήσει για το πικ εν ρολ σε επίθεση και άμυνα, με τον Πασκουάλ να αναλύει τις επιθετικές και τις αμυντικές τακτικές στην προετοιμασία. Από την άλλη, ο Μπαρτζώκας θα αναφερθεί στις αλλαγές στην άμυνα και την επίθεση, με τον Γιασικεβίτσιους να παρουσιάζει τις ιδέες του για τον full-court πίεση και πως σπάει.

Τέλος, ο Λάσο θα εξηγήσει το στήσιμο του σκριν που θα δώσει την επίθεση και πώς γίνεται η άμυνά του, ενώ ο Ζοτς θα μιλήσει για την επίθεση και την άμυνα στο λόου ποστ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x