Πρόβλημα και με Σενγκέλια στην ΤΣΣΚΑ.
Την ώρα που ο Νίκολα Μιλουτίνοφ έχει τεθεί νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν λόγω προβλήματος στον ώμο, Γουίλ Κλάιμπερν, παραμένει στα… πιτς και ο Μάικ Τζέιμς είναι υπ’ ατμόν, προέκυψε θέμα και με τον Γεωργιανό φόργουορντ.
Διότι, έχει ενοχλήσεις στο γόνατο (τραυματίστηκε με τη Ζιέλονα Γκόρα) και δεν θα ταξιδέψει στην Ισπανία για το ματς κόντρα στη Βαλένθια (4/2, 22:00) για την 24η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Το ακριβές διάστημα απουσίας του δεν είναι γνωστό ακόμα και θα γίνει πιο ξεκάθαρο το τοπίο μετά τα αποτελέσματα των εξετάσεων.
Toko Shengelia to miss several games
— CSKA Moscow (@cskabasket) February 3, 2021
Our team forward @TokoShengelia23 suffered a knee injury in the last quarter of the game against @basket_zg and did not fly with the team to Valencia.
The timing of his return to the court will be adjusted based on the results of the tests. pic.twitter.com/V7voduSb3n
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






