Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Σημαντική η νίκη, ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα σουτ»

Στα δύσκολα σουτ που έβαλε ο Παναθηναϊκός απέδωσε τα δύσκολη τελικά νίκη της Μακάμπι επί των «πράσινων» ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος τόνισε πως είχαν τον έλεγχο στα πρώτα δεκάλεπτα και πως κρατά τη νίκη, ζήτησε βελτίωση για τα όσα έγιναν στα τελευταία λεπτά, θεωρεί πως έχασαν τη συγκέντρωση τους στην τέταρτη περίοδο και δεν δέχεται κουβέντα για το ρόστερ που διαθέτει.

Αναλυτικά: «Πήραμε μια σημαντική νίκη, που θέλαμε πολύ. Όπως είδατε, είχαμε τον έλεγχο για τρεις περιόδου. Στην τελευταία περίοδο ο Παναθηναϊκός έβαλε δύσκολα σουτ και σημείωσε 33 πόντους, παρά το γεγονός πως είχε 23π. στο ημίχρονο.

Επέστρεψε στο ματς. Όμως, κρατάμε την νίκη και το πως παίξαμε για τρία δεκάλεπτα. Πρέπει να βελτιωθούμε στα τελευταία λεπτά. Κάθε νίκη είναι σημαντική και για αυτό δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Ο Παναθηναϊκός παλεύει κάθε ματς και όσες ήττες έχει τώρα είναι στο φινάλε των αγώνων και με μικρές διαφορές.

Οπότε, είμαι ικανοποιημένος για τη νίκη, αν και πρέπει να βελτιώσουμε τα διαστήματά μας, όταν κάτι δεν πηγαίνει καλά. Θέλω να ευχαριστήσω και το κοινό μας, που μας στήριξε και μας βοήθησε να νικήσουμε στο τέλος».

Για το τι έφταιξε στην τέταρτη περίοδο για τους Ισραηλινούς: «Ίσως η συγκέντρωσή μας, η χαλάρωσή μας ή και ο πανικός μας, όταν ο αντίπαλος γύρισε με δύσκολα σουτ. Όλα μαζί».

Για το αν είναι χαρούμενος με τους παίκτες που έχει: «Γιατί κάνετε κριτική στο ρόστερ μας; Δεν είναι η σωστή στιγμή να γίνει αυτό. Αγαπώ τους παίκτες μου, έχουμε εξαιρετικό ρόστερ. Πρέπει να μάθουμε να παίζουμε μαζί. Θα γίνουμε καλύτεροι στη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x