Euroleague

Σφαιρόπουλος: «Πλασματικό το μηδέν της Γαλατάσαραϊ»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν εφησυχάζει ενόψει της αυριανής αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ και χαρακτηρίζει πλασματικό το 0-5 των Τούρκων. «Να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο», είπε.

Μόνο εύκολο έργο δεν περιμένει τον Ολυμπιακό στην Πόλη, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών για Τουρκία, ο Έλληνας κόουτς τόνισε πως το 0-5 που έχει η Γαλατάσαραϊ είναι πλασματικό και επίστησε την προσοχή των παικτών του.

«Πιστεύω πως τα αποτελέσματα αδικούν την Γαλατάσαραϊ. Είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχει πολύ γεμάτο ρόστερ. Έχει δύο, μην πω και τρεις, ταλαντούχους παίκτες σε κάθε θέση. Εχει πλούσιο ρόστερ κι έμπειρος παίκτες στην Euroleague. Το ότι δεν έχει κάνει νίκη είναι πλασματικό και τους δίνει έξτρα κίνητρο για το παιχνίδι αυτό. Η αποστολή μας είναι πολύ δύσκολη. Ξέρουμε πως η Γαλατάσαραϊ θα έχει την βοήθεια του κόσμου. Η έδρα της είναι πολύ σκληρή. Θα έχουμε δύσκολο έργο. Έχω ζητήσει κι έχουμε δουλέψει για να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε καθόλου και πρέπει να είμαστε συνεχώς προετοιμασμένοι. Θα είναι μία δύσκολη μάχη και πρέπει να είμαστε πνευματικά έτοιμοι», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ερωτηθείς για το κλειδί που θα κρίνει τον νικητή: «Πιστεύω πως θα είναι το ποιος θέλει πιο πολύ τη νίκη. Οι αντίπαλοί μας έχουν παίξει τρία ματς στην έδρα τους και τα έχουν χάσει. Σίγουρα το θέλουν πολύ, αλλά σίγουρα πρέπει να δείξουμε πως το θέλουμε περισσότερο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x