Euroleague

«Σφυρίζει» και Ολυμπιακό ο Λαμόνικα

Ο Λουίτζι Λαμόνικα μετά τον Παναθηναϊκό σήμερα θα σφυρίξει και τον Ολυμπιακό την Τετάρτη.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

«Εργολαβία» τις ελληνικές ομάδες πήρε για την 5η αγωνιστική της Euroleague ο Λουίτζι Λαμόνικα. Μετά τον αποψινό αγώνα Χίμκι-Παναθηναϊκός, ο Ιταλός διαιτητής θα παραμείνει στην Μόσχα για να «σφυρίξει» και την Τετάρτη στο ΤΣΣΚΑ-Ολυμπιακός.

Ο 54χρονος ρέφερι δεν έφερε γούρι την περασμένη σεζόν στους «ερυθρολεύκους», καθώς μαζί του είχαν τρεις ήττες σε ισάριθμα ματς, από Ζαλγκίρις (83-75), Φενέρμπαχτσε (90-75) και ΤΣΣΚΑ (81-97).

Δίπλα στον Λαμόνικα στο αυριανό ματς θα είναι οι Χουάν Κάρλος Γκαρθία και ο Λιθουανός Γκίτις Βίλιους. Ο Ισπανός πέρσι ήταν στη νίκη επί της Μπάγερν (62-72) και τις ήττες από Αρμάνι (75-99), Νταρουσάφακα (79-75), ΤΣΣΚΑ (81-97) και Ζαλγκίρις 68-72). Ο Λιθουανός «σφύριξε» πέρσι στην μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μπαρτσελόνα (60-69).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x