Euroleague

Σίμτσακ: «Μίλησα με Νέντοβιτς, δεν έχει κάτι σοβαρό»

Ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς, αλλά και στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Βιλερμπάν.

Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στη φετινή Euroleague πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία, επικρατώντας 76-63 της Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ»!

Με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο συνεργάτης του Δημήτρη Πρίφτη, Βασίλης Σίμτσακ, αναφέρθηκε στον τραυματισμό του Νεμάνια Νέντοβιτς, κάνοντας λόγο πως δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, ενώ στάθηκε και στην καλή εμφάνιση των «πρασίνων» στο ματς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Σίμτσακ:

Για τον τραυματισμό του Νέντοβιτς: «Πριν λίγο που μίλησα με τον Νέντοβιτς μου είπε ότι δεν είναι κάτι σοβαρό, παρά μόνο κάτι κράμπες».

Για το αν έπρεπε να παίξει λιγότερο: «Έπρεπε να παίξει λιγότερο, αλλά οι συνθήκες του αγώνα σε αναγκάζουν να βγεις πολλές φορές εκτός πλάνου».

Για το παιχνίδι με τη Βιλερμπάν: «Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα στα ατομικά χαρακτηριστικά από την αρχή και το πρώτο λεπτό. Έκαναν focus στο ματς και έτσι φτάσαμε στη νίκη. Η τρίτη περίοδος δεν ήταν καλή, αλλά στην τέταρτη μπήκαμε καλά και σωστά και πήραμε το ματς».

Για την καλή δημιουργία του Παναθηναϊκού: «Είναι σημαντικό. Στην πρώτη περίοδο πασάραμε καλά την μπάλα και την αλλάζαμε σωστά. Στο τέταρτο δεκάλεπτο είχαμε τον Μέικον, που μπορεί να έβαλε μόνο 4 πόντους, αλλά δημιούργησε πολλούς με τον Γουάιτ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x