Euroleague

Υποκλίθηκε στον Βεζένκοφ ο Σκαριόλο: «Ο κορυφαίος φόργουορντ της Ευρώπης»

Την ανωτερότητα του Ολυμπιακού αναγνώρισε μετά τη συντριβή της Βίρτους Μπολόνια ο Σέρτζιο Σκαριόλο, ο οποίος παράλληλα αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ.

Ένα πολύ σκληρό μάθημα έδωσε στη Βίρτους Μπολόνια ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο μετά τη συντριβή (117-71), στο ΣΕΦ.

Παράλληλα, ο έμπειρος κόουτς αποθέωσε τον Σάσα Βεζένκοφ, χαρακτηρίζοντάς τον ως τον κορυφαίο φόργουορντ της Ευρώπης.

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Μας έδωσαν ένα σκληρό μάθημα, με ποικίλους τρόπους και μας έδειξε τι σημαίνει να είσαι μία ομάδα που έχει πολλές φορές στο Final Four. Όταν η ομάδα ουσιαστικά δεν εμφανίζεται στο παρκέ, νομίζω πως είναι καθαρά ευθύνη του προπονητή και δεν χρειάζεται να μπούμε σε περισσότερες λεπτομέρειες του παιχνιδιού. Όταν τα πράγματα πάνε άσχημα συνήθως πάνε ακόμη χειρότερα. Αυτό έγινε σήμερα στο ματς, όπου εκτός από τη μεγάλη διαφορά είχαμε και δύο τραυματισμούς του Παγιόλα και του Οτζελέγε. Ο Τόκο Σενγκέλια επέστρεψε αλλά είναι σαν να ξεκίνησε τώρα η σεζόν για εκείνον. Εμείς τώρα θέλουμε να κάνουμε restart», δήλωσε αρχικά ο Ιταλός κόουτς.

Αναφορικά με τον Σάσα Βεζένκοφ: «Αυτή την στιγμή είναι ο κορυφαίος πάουερ φόργουορντ της Ευρώπης. Η Ευρωλίγκα είναι το καλύτερο πρωτάθλημα στην Ευρώπη και αυτή την στιγμή δεν βρίσκω κανέναν καλύτερο στη θέση του. Είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίζεις και πολύ ευχάριστο ως φίλαθλος να τον παρακολουθείς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x