Euroleague

Σκαριόλο: «Κρατούσαμε στα χέρια μας το προβάδισμα, είναι απογοητευτικό»

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο στις δηλώσεις του έπειτα από την ήττα από τον Παναθηναϊκό, χαρακτήρισε απογοητευτικό τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το προβάδισμα.

Η Βίρτους Μπολόνια δεν τα κατάφερε απέναντι στον Παναθηναϊκό για την 9η αγωνιστική της Ευρωλίγκας και ο Σέρτζιο Σκαριόλο σε δηλώσεις του στάθηκε στην κακή διαχείριση του προβαδίσματος και στα σφάλματα που έκαναν, ανοίγοντας τον δρόμο στους γηπεδούχους.

«Είναι λίγο απογοητευτικό γιατί είχαμε το προβάδισμα χέρια μας. Αλλά πρέπει να συγχαρούμε τον αντίπαλο. Δεν τα παράτησε και δυστυχώς στο τέλος κάνε κάποια παιδαριώδη λάθη, σε ριμπάουντ, σε lay up όπως στο τελευταίο που έγινε, και σε φάουλ που δεν κάναμε. Είμαι χαρούμενος με την άμυνα μας σε δεύτερη και τέταρτη περίοδο. Δεν ήταν η τύχη μαζί μας σήμερα, αλλά έχουμε ακόμα ένα ματς μπροστά μας σε δύο μέρες».

Τέλος, ανέφερε πως η ιταλική ομάδα οφείλει να συνεχίσει να παλεύει στη διοργάνωση.

«Είναι μια σκληρή διοργάνωση. Κάθε μας είναι πόλεμος. Υπάρχει εμπειρία και ταλέντο και πολλή αθλητικότητα. Δείξαμε ότι αξίζουμε να είμαστε εδώ, που ήταν ο πρώτος μας στόχος. Τώρα πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλοί γιατί κάποιοι παίκτες δεν έχουν παίξει στην Euroleague. Προς να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είμαστε ακόμα στο 1/4 της διοργάνωσης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x