Euroleague

Σκέψη για προσφυγή στο CAS από την ΤΣΣΚΑ για το πρόστιμο από την Ευρωλίγκα

Την προσφυγή στο CAS σκέφτονται πολύ σοβαρά στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με αφορμή το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα για τη μη τήρηση του Financial Fairplay.

Μεγάλη έκπληξη προκάλεσε στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την Ευρωλίγκα, ύψους 42.000 ευρώ, με την πρόφαση της μη τήρησης του Financial Fairplay.

Σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας, οι άνθρωποι της «ομάδας του στρατού» αρνούνται πως έχει γίνει τέτοια παραβίαση στους κανονισμούς και μάλιστα σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να προσφύγουν στο CAS.

«Η ΤΣΣΚΑ θα αξιολογήσει το σκεπτικό, με το οποίο επιβλήθηκε το πρόστιμο από την Ευρωλίγκα. Από την πλευρά μας, προσκομίσαμε όλα τα απαραίτητα έγγραφα και στην ώρα τους, που αφορούν στους κανονισμούς. Τα οικονομικά στοιχεία και οι δραστηριότητες της ομάδας μας ελέγχονται από τη διεθνούς φήμης εταιρία PwC. Σύμφωνα με την αξιολόγηση που έχει γίνει, το μπάτζετ της ομάδας πληροί όλες τις προϋποθέσεις και τα στάνταρ που έχει θέσει η Ευρωλίγκα. Η ομάδα θα εκτιμήσει την πιθανότητα να προσφύγει κατά της απόφαση της Ευρωλίγκας στο Ανώτατο Διαιτητικό Δικαστήριο, στη Λωζάνη», ανέφερε στην ιστοσελίδα «rsport.ria.ru» στέλεχος της «ομάδας του στρατού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x