Euroleague

Σλούκας: «Μας άξιζε η δεύτερη θέση, δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε την ευκαιρία»

Στην εξαιρετική προσπάθεια όλων των παικτών του Παναθηναϊκού στην ανατροπή επί της Άλμπα Βερολίνου στάθηκε ο Κώστας Σλούκας μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ.

Ο Κώστας Σλούκας τόνισε πως στα προημιτελικά πρέπει ο Παναθηναϊκός να μοχθήσει για να προκριθεί στο φάιναλ φορ, στάθηκε στο χαλαρό ξεκίνημα κόντρα στην Άλμπα και στη δική του απόδοση και προσπάθεια, εξήρε την παρουσία του κόσμου και ζήτησε να συνεχίσουν να παλεύουν.

Αναλυτικά: «Ήταν μία εξαιρετική προσπάθεια όλης της ομάδας και όχι μόνο δική μου. Όπως είπα και την περασμένη εβδομάδα, αξίζαμε τη δεύτερη θέση, παλέψαμε για αυτό και δεν θέλαμε να χάσουμε αυτή την ευκαιρία. Πρέπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε από εδώ και πέρα γιατί παλέψαμε επτά μήνες για αυτά τα παιχνίδια που έρχονται.

Σήμερα ήμασταν χαλαροί στο ξεκίνημα, κάναμε δυσκολότερη τη ζωή μας, αλλά το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν ο τρόπος που θέλουμε να παίζουμε. Αισθάνομαι καλά, είμαι υγιής, προσπαθώ να δίνω τα πάντα στην ομάδα κι ο προπονητής κι οι συμπαίκτες μου με εμπιστεύονται.

Βλέπετε πώς μας ωθεί και ο κόσμος. Απολαμβάνουμε αυτό που κάνουμε και απόψε παίζαμε με την τελευταία ομάδα στη βαθμολογία κι εδώ ήταν 18.000 κόσμος. Αυτό σημαίνει πολλά για όλους. Πέρυσι η ομάδα ήταν 17η και στήριξη δεν υπήρχε και κόντρα σε μεγάλες ομάδες. Εμείς είμαστε σε μία θέση, την οποία ονειρευόμασταν στην αρχή της σεζόν και πρέπει να συνεχίζουμε να παλεύουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x