Euroleague

Σλούκας: «Ο Ολυμπιακός χτίζει χαρακτήρα»

Πολύ χαρούμενος που ο Ολυμπιακός διατήρησε το αήττητο στο ΣΕΦ, μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου, ήταν ο Κώστας Σλούκας.

Ο μεγάλος στόχος του Ολυμπιακού είναι να διατηρήσει το αήττητο στο ΣΕΦ και να παλέψει για την είσοδο στην οκτάδα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη επί της Άλμπα Βερολίνου.

«Ελέγξαμε το ματς στο μεγαλύτερο μέρος του. Στο τέλος έβαλαν κάποια δύσκολα καλάθια, αλλά δεν ανησυχήσαμε. Ούτε οι παίκτες, ούτε οι προπονητές, ούτε ο κόσμος. Είναι σημαντικό ότι νικήσαμε, έπρεπε να το κάνουμε πιο εύκολα, κοιτάμε το επόμενο ματς τώρα. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να παίζει διαφορετικά σε κάθε ματς και θέλει να κερδίζει. Έπαιξε και η Άλμπα σε υψηλό τέμπο, γι’ αυτό και το σκορ πήγε ψηλά», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Σλούκας στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Μέχρι στιγμής η σεζόν μας έχει θετικό πρόσημο. Είμαστε αήττητοι στο πρωτάθλημα με ωραίο μπάσκετ και στην Ευρωλίγκα έχουμε χάσει από δύο πολύ καλές ομάδες και είμαστε αήττητοι εντός. Αυτός είναι ο στόχος. Να μείνουμε αήττητοι στο ΣΕΦ και να κυνηγήσουμε την οκτάδα, χτίζοντας χαρακτήρα. Η ομάδα είναι καλή κι υπάρχουν απαιτήσεις. Δεν μπορώ να συγκρίνω σεζόν. Ο Ολυμπιακός χτίζει χαρακτήρα, το νιώθει και ο κόσμος, υπάρχει μία σιγουριά και βγαίνει αυτό προς τα έξω, μας δίνει ώθηση, άλλες φορές μπορεί και να χάναμε στο τέλος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x