Euroleague

Σλούκας: «Περήφανος που είμαι μέλος του ΟΣΦΠ»

Χαρούμενος, αλλά προσγειωμένος ήταν ο Κώστας Σλούκας μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον ημιτελικό της Ευρωλίγκας.

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε ο Κώστας Σλούκας μετά τη νίκη (69-52) του Ολυμπιακού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την πρόκριση στον τελικό της Ευρωλίγκας. Ο νεαρός γκαρντ δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 «χαρούμενος και περήφανος» που είναι μέλος των «ερυθρολεύκων», ωστόσο στη συνέχεια τα… κεφάλια κάτω, ενόψει της Κυριακής (13/5).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κώστας Σλούκας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και πλέον έχουμε μπροστά μας ακόμα ένα, για να γράψουμε ιστορία. Όπως είπα, ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή, αλλά είχαμε και τύχη, με το τελευταίο να παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια ματς. Δεν ήταν εύκολο, το κάναμε να φανεί. Είχαν λίγο παραπάνω άγχος, χάνοντας σουτ και βολές. Εμείς όμως, ήμασταν συγκεντρωμένοι και ελέγξαμε το ρυθμό από την αρχή, με αποτέλεσμα τώρα να είμαστε στον τελικό. Πλέον τα κεφάλια κάτω, γιατί έχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι που πρέπει να τα δώσουμε όλα για να το πάρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x