Euroleague

Σορτς: «Ήταν μια ομαδική νίκη»

Στο γεγονός πως όλοι οι παίκτες του Παναθηναϊκού βοήθησαν στη νίκη επί τη Ζάλγκιρις στάθηκε ο Τι Τζέι Σορτς μετά τη νίκη στο Κάουνας.

Ο Τι Τζέι Σορτς τόνισε πως περιμένει ο Παναθηναϊκός να δείξει την ίδια αυτοπεποίθηση και στα υπόλοιπα ματς, πως είναι θέμα ωριμότητας η ανατροπή από το -14, στάθηκε στη νοοτροπία και στο μυαλό που έδειξαν και ζήτησε ξεκούραση, ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δέκα μέρες.

Αναλυτικά: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική νίκη. Όλοι πρόσφεραν απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα και σε αυτό το περιβάλλον. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι, με την ίδια αυτοπεποίθηση».

Για την επιστροφή του Παναθηναϊκού από το -14: «Είναι μια διαδικασία ωρίμανσης. Είχαμε κάποιες σκληρές ήττες και μαθαίνουμε. Δεν ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο σήμερα, όμως δείξαμε τι μπορούμε να κάνουμε στο δεύτερο και πήραμε μια μεγάλη τόνωση αυτοπεποίθησης. Με αυτή τη νοοτροπία, αν τη δείχνουμε σε όλο το ματς, μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Τα πάντα έχουν να κάνουν με το μυαλό. Με μια τέτοια ταλαντούχα ομάδα, όπως η δική μας, πρέπει να είσαι πάντα έτοιμος. Σήμερα τα έδωσα όλα. Και βλέπεις τι σου δίνει το κάθε παιχνίδι. Σβήνεις ότι έγινε και προχωράς».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Όταν υπέγραψα στον Παναθηναϊκό, γνώριζα την αντιπαλότητα με τον Ολυμπιακό. Ανυπομονώ για αυτό το παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε λίγο τώρα, έχουμε ένα ματς στην Ελλάδα κι ελπίζω να πάρουμε τη νίκη στην έδρα μας κόντρα στον Ολυμπιακό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x