Euroleague

Σπανούλης: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, ο Παναθηναϊκός έπαιξε καλύτερα»

Διαβάστε όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης μετά την ήττα της Μονακό από τον Παναθηναϊκό.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Με τον Κέντρικ Ναν να κάνει ένα ακόμη αδιανόητο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός άλωσε το Μονακό με σκορ 88-76, κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα και κλείδωσε (τουλάχιστον) την τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Μετά την αναμέτρηση, ο Βασίλης Σπανούλης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των «πράσινων», τονίζοντας πως έπαιξαν καλύτερα και το ήθελαν περισσότερο.

«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, έπαιξαν καλύτερα από εμάς, το ήθελαν περισσότερο από εμάς. Αυτή η ομάδα έχει τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά θα βρούμε έναν τρόπο. Αυτοί είμαστε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με αυτό το ρόστερ», ανέφερε αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x