Με τον Κέντρικ Ναν να κάνει ένα ακόμη αδιανόητο παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός άλωσε το Μονακό με σκορ 88-76, κάλυψε τη διαφορά του πρώτου αγώνα και κλείδωσε (τουλάχιστον) την τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Μετά την αναμέτρηση, ο Βασίλης Σπανούλης χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη των «πράσινων», τονίζοντας πως έπαιξαν καλύτερα και το ήθελαν περισσότερο.
«Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε, έπαιξαν καλύτερα από εμάς, το ήθελαν περισσότερο από εμάς. Αυτή η ομάδα έχει τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα, αλλά θα βρούμε έναν τρόπο. Αυτοί είμαστε, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο με αυτό το ρόστερ», ανέφερε αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός.
Διαβάστε Επίσης
Αταμάν: «Η εμφάνιση του Ναν είναι από τις καλύτερες που έχω δει στην καριέρα μου - Το πλεονέκτημα ήταν ο πρώτος στόχος» Δύο καπνισμένες κάνες: Η μυθική εμφάνιση του Ναν στο Μονακό που χάρισε τη νίκη στον Παναθηναϊκό! Euroleague: Τι σημαίνει για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο Μονακό - Δείτε τη βαθμολογία «Βουντού βουντού και πράσινη μαγεία»: Ξέφρενο πάρτι μέσα στο «Πριγκιπάτο» από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού!Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






