Η Μπαρτσελόνα παρουσιάστηκε βελτιωμένη στο τρίτο παιχνίδι της με τη Μονακό, παίρνοντας τη νίκη με 100-89 στο «Παλάου Μπλαουγκράνα» και μειώνοντας σε 2-1 στη σειρά των playoffs της Ευρωλίγκας.
Από την άλλη πλευρά, οι Μονεγάσκοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία να «σφραγίσουν» την πρόκριση, όμως ο Βασίλης Σπανούλης ήταν περισσότερο προβληματισμένος από την προσέγγιση και τη νοοτροπία που έδειξαν οι παίκτες του στο παρκέ.
«Στο 3ο παιχνίδι, είχαμε λάθος προσέγγιση και λάθος νοοτροπία. Αυτό είναι που δεν θέλω. Αυτό είναι που δε μου αρέσει από την ομάδα μου, από τους παίκτες μου. Και πρέπει να αντιδράσουμε, γιατί αυτή δεν είναι η εικόνα μας. Δώσαμε πολλά παιχνίδια σε αυτούς τους τέσσερις, πέντε μήνες.
Είχαμε καλές, κακές και άσχημες στιγμές. Αλλά τώρα βρισκόμαστε σε μια περίοδο της σεζόν όπου δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω και δεν μπορούμε να κάνουμε το ίδιο λάθος», ανέφερε αναλυτικά ο Έλληνας τεχνικός.
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






