Euroleague

Σπανούλης: «Ο Κεμζούρα μας κράτησε ενωμένους»

Στη σημαντική συμβολή του Κεστούτις Κεμζούρα απέδωσε ο Βασίλης Σπανούλης τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βαλένθια.

Με τα καλύτερα λόγια για τον Κεστούτις Κεμζούρα και στη σημαντική συμβολή του στην ενότητα του Ολυμπιακού, μίλησε ο Βασίλης Σπανούλης μετά τη νίκη επί της Βαλένθια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Βασίλης Σπανούλης στην κάμερα της Nova:

«Παίξαμε εξαιρετικό μπάσκετ. Ο κόουτς Κεμζούρα έκανε σπουδαία δουλειά, μας κράτησε ενωμένους. Προσπάθησε να περάσει τη φιλοσοφία του. Όλοι θέλουμε να παίζουμε το ίδιο και να φέρνουμε αποτελέσματα, όπως τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Εκτελέσαμε το πλάνο του και τα καταφέραμε.

Απολαμβάνω το μπάσκετ και τις ευθύνες. Θέλω να βοηθάω την ομάδα μου. Ο κόουτς Κεμζούρα με εμπιστεύτηκε και θέλησα να βοηθήσω το σύνολό μας να κερδίσει
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x