Euroleague

Στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού ο Μάντζαρης

Με τον Βαγγέλη Μάντζαρη στην δωδεκάδα του παρότι δεν είναι 100% έτοιμος θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν.

Δεν… κρατιέται ο Βαγγέλης Μάντζαρης! Παρότι ο διεθνής γκαρντ αντιμετώπιζε από τη Δευτέρα ενοχλήσεις στον προσαγωγό και δεν έχει προπονηθεί σε φουλ ρυθμούς, δηλώνει παρών για την αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν στο ΣΕΦ (21:45, ΣΠΟΡ FM 94,6, sportfm.gr) και θα είναι κανονικά στην δωδεκάδα του Ολυμπιακού, έπειτα από απόφαση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ασφαλώς και δεν πρόκειται να επιβαρυνθεί για πολλά λεπτά υπό το φόβο κάποιας υποτροπής, όμως θα δώσει σίγουρα κάποιες βοήθειες στο μαρκάρισμα του πρώτου σκόρερ της Ευρωλίγκας φέτος, Κιθ Λάνγκφορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x