Euroleague

Στη Γαλλία για το Game 3 o Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε την Μονακό στο Πριγκιπάτο για το τρίτο παιχνίδι των πλέι οφ και θα έχει στο πλευρό του τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Παναγιώτη Αγγελόπουλο.

Αποστολή στο Μονακό για τον bwinΣΠΟΡ FM και το sport-fm.gr: Νίκος Ζέρβας

Στην Γαλλία για να παρακολουθήσει από κοντά το τρίτο παιχνίδι της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Μονακό (22:00), βρίσκεται ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

Ο εκ των ιδιοκτητών της ΚΑΕ, ταξίδεψε στην Νίκαια το πρωί της Τετάρτης και θα μεταβεί στο Πριγκιπάτο όπου θα διεξαχθεί η αναμέτρηση το βράδυ. Έτσι θα στηρίξει από κοντά την προσπάθεια των παικτών του Γιώργου Μπαρτζώκα για να προηγηθούν με 2-1 στην σειρά και να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου.

Για την ώρα, είναι άγνωστο αν θα παραμείνει και για το παιχνίδι της Παρασκευής. Πάντως στην γαλλική πόλη φτάνουν από το πρωί και αρκετοί μεμονωμένοι φίλοι της ομάδας και υπολογίζεται πως θα υπάρχει συμπαράσταση από 60-70 Έλληνες στις εξέδρες του «Salle Gaston Medecin».

Αγωνιστικά, όπως είχαμε αναφέρει και χθες, ο Χασάν Μάρτιν είναι απίθανο να αγωνιστεί απόψε και καταβάλει προσπάθεια να είναι έτοιμος στο τέταρτο παιχνίδι την Παρασκευή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x