Euroleague

Σε... αναμμένα κάρβουνα η Ρεάλ: Ο Ταβάρες αποχώρησε από το γήπεδο κουτσαίνοντας

Ανησυχία επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης, αναφορικά με τη σοβαρότητα του τραυματισμού στο αριστερό γόνατο του Έντι Ταβάρες.

Εκτός από την εντός έδρας ήττα από την Παρτιζάν (87-89) και «break» στην έδρα της για τα playoffs της Ευρωλίγκας, η Ρεάλ Μαδρίτης, ανησυχεί και για τον Έντι Ταβάρες.

Ο 31χρονος ψηλός αποκόμισε ένα πρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό του γόνταο μετά από χτύπημα στο πρώτο ημίχρονο, με αποτέλεσμα να εμφανιστεί στην επανάληψη με δεμένο το πόδι.

Μάλιστα, ο θηριώδης σέντερ ένιωθε έντονες ενοχλήσεις κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, αποχωρώντας οριστικά από το παρκέ στο 23ο λεπτό, και παρακολουθώντας την εξέλιξη του αγώνα από τον πάγκο των Μαδριλένων.

Ενδεικτικό είναι, πως κατά την αποχώρησή του από την WiZink Center, ο Ταβάρες, έδειχνε να πονάει αρκετά, μην μπορώντας να πατήσει καλά το πόδι του.

Ο τεχνικός της Ρεάλ, Τσους Ματέο, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου, πως ο έμπειρος άσος από το Πράσινο Ακρωτήρι θα υποβληθεί αύριο στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, οι οποίες και θα δείξουν το ακριβές μέγεθος του προβλήματος.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x