Euroleague

Τίμα: «Δεν αντιδράσαμε καλά στα επιθετικά ριμπάουντ»

Στο κομμάτι των επιθετικών ριμπάουντ και στην αντίδραση που είχε ο Ολυμπιακός στο δεύτερο μέρος σε αυτόν τον τομέα στάθηκε ο Γιάνις Τίμα μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» από τον Παναθηναϊκό

Η κακή αντίδραση του Ολυμπιακού στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ στάθηκε ο Γιάνις Τίμα μετά την ήττα των Πειραιωτών με 93-80 στο ΟΑΚΑ για την έκτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

«Εκείνο που άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο ήταν τα επιθετικά ριμπάουντ. 20 επιθετικά ριμπάουντ ήταν πολύ μεγάλος αριθμός. Αντιδράσαμε πολύ άσχημα σε αυτόν τον τομέα, δώσαμε δεύτερες επιθέσεις, οι οποίες τελείωσαν με καλάθια. Ο Ολυμπιακός έχει πέντε rookies σε τέτοια παιχνίδια και σε τέτοιες καυτές έδρες. Αυτό είναι ένα θέμα, όπως και το γεγονός πως είναι νέα ομάδα, που ο ένας μαθαίνει τον άλλο και χρειάζεται υπομονή», ανέφερε ο Λετονός φόργουορντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x