Euroleague

Το «Ολυμπιακός» στο κάστρο της Φενέρμπαχτσε (pics & vids)

Λίγες μόλις ώρες μετά την άφιξή του στην Κωνσταντινούπολη, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε την προπόνησή του στο «Ulkersports Arena» και το sportfm.gr ήταν εκεί.

Η 20η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, περιλαμβάνει για τον Ολυμπιακό μία από τις πιο δύσκολες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έχει να βγάλει εις πέρας στον μαραθώνιο της διοργάνωσης. Η πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Φενέρμπαχτσε, έχει μέχρι σήμερα εννέα νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια μπροστά στο κοινό της και άπαντες γνωρίζουν πως το έργο των «ερυθρόλευκων», μοιάζει με… βουνό.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη, Νίκος Ζέρβας

Η αποστολή του Ολυμπιακού, έφτασε στην Κωνσταντινούπολη λίγο πριν τις 11:00 (ώρα Ελλάδας) και αφού οι παίκτες ξεκουράστηκαν για λίγο στο ξενοδοχείο, μετέβησαν στην «Uker Sports Arena» για να κάνουν την προπόνησή τους, τελευταία κανονική πριν το αυριανό ματς. Ο Ντέιβιντ Μπλατ, μαζί με τους συνεργάτες του Κεστούτις Κεμζούρα, Μάικ Καλαβρό, Γιώργο Δέδα και Ανδρέα Γκατζούλη, σχεδίασαν το πρόγραμμα και τι ακριβώς θα ακολουθηθεί και λίγο μετά οι παίκτες βγήκαν στο παρκέ για τα πρώτα σουτ.

Στην προπόνηση, συμμετείχαν και οι δώδεκα παίκτες που ταξίδεψαν (ο Αγραβάνης είναι εκτός αποστολής), αφού και τα τελευταία κρούσματα ίωσης που ταλαιπώρησαν την ομάδα (Γουίλιαμς-Γκος, Μάντζαρης) αποτελούν… παρελθόν. Αύριο το πρωί, θα γίνει και το καθιερωμένο shooting around (χαλάρωμα με σουτ), ενώ στο ξενοδοχείο το προπονητικό τιμ, έχει ετοιμάσει αρκετές συσκέψεις με τους παίκτες για να δουν βίντεο και να αναλύσουν την τακτική που θα ακολουθήσουν.

Το sportfm.gr ήταν στην προπόνηση του Ολυμπιακού και σας μεταφέρει αποκλειστικά πλάνα και φωτογραφίες:





inner

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x