Euroleague

Τρεις ακόμα αρνητικοί στον Ολυμπιακό, αρχίζουν σταδιακά οι προπονήσεις

Επιστροφή στην κανονικότητα σιγά-σιγά για τον Ολυμπιακό, καθώς άλλοι τρεις από τους εννέα παίκτες που νόσησαν έβγαλαν αρνητικά τεστ. Πιθανότητα με πλήρες ρόστερ το σαββατοκύριακο.

Ο Ολυμπιακός χτυπήθηκε βάναυσα από τον κορωνοϊό με δώδεκα θετικά κρούσματα, εννέα παίκτες και τρία μέλη του σταφ.

Η αλλαγή του πρωτοκόλλου επιστροφής όσων νόσησαν όμως, και το γεγονός πως όλοι είναι εμβολιασμένοι και χωρίς συμπτώματα, βοηθάει για την όσο το δυνατόν πιο άμεση σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, άλλοι τρεις παίκτες που ήταν θετικοί έβγαλαν αρνητικό τεστ, με αποτέλεσμα να έχουν φτάσει στους τέσσερις.

Θα υποβληθούν σε εξονυχιστικές εξετάσεις και εφόσον βγάλουν και αύριο αρνητικό τεστ, θα αρχίσουν προπονήσεις μαζί με τους άλλους πέντε που δεν νόσησαν. Η ίδια διαδικασία θα ακολουθηθεί και για τους υπόλοιπους πέντε (σ.σ. ο τελευταίος βρέθηκε θετικός την Πρωτοχρονιά), οπότε αν όλα πάνε καλά το σαββατοκύριακο ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του.

Έτσι έστω και χωρίς ρυθμό και με αρκετή αποχή, σχεδόν δύο εβδομάδων θα αρχίσει η προετοιμασια για την αναμέτρηση με την Φενέρμπαχτσε στην Πόλη στις 11 Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x