Euroleague

Επικός Τρινκιέρι: Είπε «γκαντέμη» δημοσιογράφο όταν τον ενημέρωσε για το 1-0 της Ρόμα κόντρα στη Μίλαν!

Μία μικρή «κατσάδα» άκουσε από τον Αντρέα Τρινκιέρι ένας δημοσιογράφος, μετά το ματς της Ζαλγκίρις με τη Ρεάλ, καθώς του είπε ότι η αγαπημένη του Μίλαν δέχτηκε γκολ από τη Ρόμα!

Κεφάτος ήταν ο Αντρέα Τρινκιέρι, παρά την ήττα της Ζαλγκίρις με το buzzer beater του Ντεκ από τη Ρεάλ, στο τελευταίο της ματς στη φετινή Ευρωλίγκα.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης Τύπου, μετά το ματς με τη «βασίλισσα», ο Ιταλός κόουτς, ο οποίος είναι γνωστός για τα οπαδικά αισθήματα που τρέφει για τη Μίλαν, ενημερώθηκε από έναν δημοσιογράφο, για το προβάδισμα (1-0) της Ρόμα στον πρώτο προημιτελικό του Europa League.

Όπως είναι φυσικό, το σκορ αυτό δεν άρεσε στον προπονητή της ομάδας του Κάουνας, ο οποίος αποκάλεσε τον πληροφοριοδότη… γκαντέμη!

Αρχικά, ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Ιταλό κόουτς: «Η ομάδα σας η Μίλαν δίνει αυτή την στιγμή έναν ευρωπαϊκό αγώνα, θα τον δείτε στην τηλεόραση όταν αποχωρήσετε από τη συνέντευξη Τύπου;», για να ρωτήσει φυσικά ο προπονητής της Ζαλγκίρις: «Πόσο είναι το σκορ;» και τον δημοσιογράφο να του μεταφέρει τα… άσχημα μαντάτα: «Η Ρόμα προηγείται 1-0».

Για να ακολουθήσει η χιουμοριστική «έκρηξη» του Τρινκιέρι: «Σε μισώ! Φέρνεις κακή τύχη, είσαι γκαντέμης! Ξέρω που έχεις παρκάρει το αυτοκίνητό σου. Εάν βρεις τον λάστιχό σου σκασμένο, θα ξέρεις ποιος το έχει κάνει!».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x