Euroleague

Τζέιμς για την τιμωρία του: «Ακόμα ψάχνομαι στο γήπεδο-Καμία σχέση με ό,τι έγινε στην ΤΣΣΚΑ»

Ο Μάικ Τζέιμς μίλησε στο BasketNews για την τιμωρία που είχε δεχθεί από τη Μονακό, παραδέχθηκε ότι ακόμα δεν έχει βρει τον εαυτό στο παρκέ, αναφέρθηκε στην ΤΣΣΚΑ και την αποβολή που είχε λάβει τότε.

Προβληματισμένος φαίνεται να είναι ο Μάικ Τζέιμς μετά την επιστροφή του στην ενεργό δράση, αφού ο ίδιος παραδέχθηκε ότι δεν νιώθει άνετα και ακόμα ψάχνει να βρει τα πατήματα του και το ρόλο του. Συγκεκριμένα, στην ήττα της Μονακό από την Ζαλγκίρις το βράδυ της Τετάρτης ο Αμερικάνος γκαρντ τελείωσε το ματς με 6 πόντους και 3-9 σουτ. Επίσης, σύγκρινε την τιμωρία που είχε δεχθεί από τη ΤΣΣΚΑ και την τωρινή κατάσταση και στάθηκε στο γεγονός ότι δεν έχουν καμία σχέση η μία με την άλλη.

«Ακόμα ψάχνω τον εαυτό μου μέσα στο παρκέ, δε ξέρω απλά προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει και να είμαι θετικός. Αυτή τη στιγμή νιώθω ότι δεν έχω ξεκάθαρο ρόλο στην ομάδα, είναι δύσκολο να αλλάξω το τρόπο παιχνιδιού μου στο τέλος της σεζόν. Θεωρώ ότι πρέπει να κρατήσω μια θετική στάση και κάποια στιγμή όλα θα φτιάξουν», τόνισε ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού.

«Για να είμαι ειλικρινής όταν η ΤΣΣΚΑ με τιμώρησε δεν με ενδιέφερε και πολύ. Συνέβαιναν τόσο πολλά πράγματα εκτός παρκέ που το τελευταίο που με ένοιαζε ήταν το μπάσκετ, ήθελα να σιγουρευτώ ότι όλα είναι καλά με την οικογένεια μου. Αυτή θεωρώ είναι η διαφορά μεταξύ των δύο αποβολών, τότε δεν με ένοιαζε, τώρα όμως νοιάζομαι πολύ για αυτή την ομάδα», είπε κλείνοντας ο 32χρονος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x