Euroleague

Τζέιμς: «Ποιος είναι ο καλύτερος άσος στην Ευρωλίγκα; Εγώ…»

Καμία διάθεση για… σεμνότητες και δήθεν μετριοπάθειες δεν έδειξε ο Μάικ Τζέιμς, όταν κλήθηκε ν’ απαντήσει ποιος είναι ο καλύτερος πόιντ-γκαρντ στην Ευρωλίγκα.

Την αυτοπεποίθηση που, ανάμεσα σε άλλα, επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ο Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός παραχώρησε συνέντευξη στον επίσημο λογαριασμό της Ευρωλίγκας στο twitter, όπου οι ερωτήσεις διατυπώνονταν από φιλάθλους.

Όταν του τέθηκε λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα, το ερώτημα ποιον θεωρεί κορυφαίο πόιντ-γκαρντ στη διοργάνωση, δεν χρειάστηκε να το σκεφτεί καθόλου πριν κατονομάσει τον… εαυτό του!

Αναλυτικά η συνέντευξη του Τζέιμς

-Ποιος είναι ο καλύτερος άσος στην Ευρωλίγκα;

«Εγώ».

-Τι σου δίνει κίνητρο ώστε να δουλεύεις σκληρά καθημερινά;

«Δεν μου αρέσει να είμαι κακός. Κανένας δεν θέλει να είναι κακός σε τίποτα. Θέλεις να είσαι καλό στο οτιδήποτε. Αν δεν δουλεύεις σκληρά, θα είσαι κακός. Κι εγώ δεν το θέλω αυτό. Είναι απαίσιο, κανείς δεν το θέλει»!

-Πότε ήταν η πρώτη φορά που πήγες σε έναν αγώνα μπάσκετ;

«Θυμάσαι το παιχνίδι; Νομίζω πως ήταν ένα παιχνίδι των Μπλέιζερς με τους Σίξερς. Αυτό ήταν το πρώτο ματς που είδα, έπαιζε ο Άλεν Άιβερσον τότε και φορούσα φανέλα του. Είμαι από το Πόρτλαντ και πιθανότατα ο κόσμος με κοιτούσε καχύποπτα, αλλά δεν δίνω σημασία. Μου άρεσε πολύ ο Άιβερσον».

-Τι σε κάνει τόσο καλό παίκτη στον επιθετικό τομέα;

«Απλώς δουλεύω πάνω στο παιχνίδι μου. Πρέπει να δουλέψεις τη τεχνική σου, αν θες να είσαι καλός σε αυτό. Δεν μπορείς να επαναπαύεσαι, επομένως απλά δουλεύω τον τρόπο παιχνιδιού μου».



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x