Euroleague

Τζόρτζεβιτς: «Δυνατός ο Ολυμπιακός, αλλά πρέπει να αντιδράσουμε»

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περιμένει αντίδραση από τους παίκτες της Φενέρμπαχτσε στο ματς της Πέμπτης με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα στην εκπνοή, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς περιμένει αντίδραση της Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη στο ΣΕΦ, παρότι γνωρίζει πως το έργο απέναντι στον Ολυμπιακό δεν θα είναι εύκολο.

«Περιμένω από τους παίκτες μου να αντιδράσουν μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα. Είμαστε σε μία εβδομάδα με διπλή αγωνιστική. Η ικανότητά μας να ανακτήσουμε την ενέργεια και την ψυχική μας δύναμη θα είναι καθοριστική για τη νίκη. Αυτή είναι η πρώτη μου προσδοκία από τους παίκτες μου», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός της Φενέρ για τον αγώνα της 7ης αγωνιστικής και πρόσθεσε:

«Ο Ολυμπιακός έχει κορυφαία ονόματα όπως ο Σλούκας και ο Ντόρσεϊ. Ο Βεζένκοφ ανεβάζει το επιθετικό του παιχνίδι στο επόμενο επίπεδο. Πρέπει να κατανοήσουμε και να επικεντρωθούμε στα δυνατά σημεία του αντιπάλου μας. Πρέπει να είμαστε σε θέση να φέρουμε την αμυντική μας σκληρότητα στο επίπεδο του αγώνα με την Μπαρτσελόνα και να έχουμε επίγνωση της αποτελεσματικότητας των ψηλών παικτών του αντιπάλου μας, ιδιαίτερα του Μουσταφά Φαλ. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ αποτελεσματική ομάδα και ξέρει πολύ καλά πώς να παίζει, ειδικά στην έδρα του. Περιμένω από τους παίκτες μου να αντιδράσουν και να παίξουν καλά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x