Η Φενέρμπαχτσε έμεινε εκτός play-offs και πλέον κοιτάει την επόμενη χρονιά, ώστε να δώσει το «παρών» στο μεγάλο ραντεβού. Σε μία χρονιά που όλες οι ομάδες βρέθηκαν σε μεταβατικό στάδιο έπειτα από την ακυρωθείσα σεζόν, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς κατηγόρησε απέδωσε στην αναστάτωση που έφεραν τα κρούσματα covid την αστάθεια της τουρκικής ομάδας. Βέβαια, επισήμανε πως η αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου έπρεπε να διεξαχθεί δύο μήνες νωρίτερα, όταν οι παίκτες του ήταν σε φουλ φόρμα.
«Αυτός ο αγώνας (με την Μπάγερν Μονάχου) έπρεπε να παιχτεί στις 11 Φεβρουαρίου, 3 ημέρες μετά τον αγώνα μας με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Θυμάμαι πολύ καλά πώς έγινε αυτός ο αγώνας, με τους οπαδούς μας και την αυτοπεποίθηση που είχαμε. Λυπάμαι πολύ που χάσαμε την ευκαιρία να παίξουμε με την Μπάγερν εκείνη τη στιγμή, λόγω κάποιων προβλημάτων covid», είπε ο άλλοτε κόουτς της Εθνικής Σερβίας.
Και κατέληξε με μία φράση άκρως χαρακτηριστική: «Το πρόβλημα με τον covid έμοιαζε λες και ο Μάρτιν Σκορτσέζε σκηνοθετούσε την έκβαση της χρονιάς»!
Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.






