Euroleague

Ζέρβας: «Υπάρχει αισιοδοξία στον Ολυμπιακό - Ψυλλιασμένη η Μπαρτσελόνα»

Ακούστε τα όσα ανέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Νίκος Ζέρβας.

Το αποψινό παιχνίδι του μπασκετικού Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, για την 3η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, ανέλυσε ο απεσταλμένος του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στη Βαρκελώνη, Νίκος Ζέρβας.

Μεταξύ άλλων ο ρεπόρτερ της ομάδας είπε στην εκπομπή «Αντεπίθεση».

Για την παρουσία του κόσμου: «Έχει επιτραπεί το 80% και το Παλάου Μπλαουγκράνα αναμένεται να έχει περίπου 4.500 κόσμο».

Για τις πιθανότητες του Ολυμπιακού: «Πλέον τον περιμένουν. Αν ήταν πρεμιέρα, θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπορεί να γίνει. Η διαφορά είναι πως η Μπαρτσελόνα έχει έναν καλό προπονητή και περιμένει τον Ολυμπιακό. Έχει δει τι έχει κάνει απέναντι σε Μπασκόνια και Ρεάλ. Έχουν κάνει αυτό που έπρεπε στις δύο πρώτες αγωνιστικές, με τις νίκες στο ΣΕΦ, και δεν έχει να χάσει κάτι. Αν νικήσει, μιλάμε για εκτόξευση. Είναι νωρίς και θα μπορούσαν να συμβούν πολλά μέσα στη σεζόν. Ευτυχώς δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Ολυμπιακό».

Για την Μπαρτσελόνα: «Είναι πιο ορθολογικά φτιαγμένο το ρόστερ. Οι ευθύνες του Καλάθη έχουν μειωθεί περισσότερο, ενώ πέρσι έπαιζε για μεγάλα διαστήματα στους αγώνες της Μπαρτσελόνα. Έχει ενισχυθεί στο 3 και στο 4 η Μπαρτσελόνα, η οποία είναι καλύτερη ομάδα από την περσινή σεζόν. Και έχει τον τρόπο να φτάσει ψηλότερα το σκορ, σε σχέση με τους δύο πρώτους αγώνες του Ολυμπιακού με Μπασκόνια και Ρεάλ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x